Sleepover

Godmorgon!

Igår lördag, så vaknade jag runt kl 7 och åt frukost innan jag åkte till gymmet för att köra ett HIIT-pass. Dags att komma in i rutiner igen efter en helt fantastisk sommar. Tänkte köra en sammanfattning av sommaren nästa vecka. Jag tycker alltid att det roligt att kolla tillbaka på och hoppas att ni också kan tycka det är kul att se och läsa om.

Efter träningen igår så åkte jag hem, duschade och åt innan jag cyklade till jobbet för att jobba i några timmar. Dagen gick ändå fort och regnet öste ner utanför, sååååå mysigt. Har saknat regn, får man säga det? Efter jobbet åkte jag hemåt och tog det rätt lugnt innan Linda kom hit på kvällen. Vi hade en "filmkväll" utan film, haha.... Popcorn och tv-tittande blev det i alla fall. Men vi pratade så mycket så det var liksom meningslöst att sätta på en film som vi ändå inte hade kollat på :P Ni vet hur det är. Däremot kollade vi en del på Parti-tempen som Margaux har på sin Youtube- kanal. Så där satt vi en lördagkväll och försökte sätt oss in i Sveriges politik, när alla andra var på Way Out West, haha!!
Men det var ändå lärorikt och ändå ganska intressant faktiskt. Man vill ju lägga sin röst rätt i valet och inte bara ta något utan att ha någon koll. Det är fasen viktigt. Vi behövde helt enkelt få lite bättre koll och det tycker jag ändå att vi fick. Ska kolla ännu noggrannare på det fram till valet såklart och läsa på mer. Tips till er som inte har någon koll, titta på partitempen på yb och gör några tester på nätet. Läs på så mycket ni orkar och vill. Lite är bättre än ingenting.
Efter timmar av prat av allt mellan himmel och jord så gick vi och la oss. Hur mysigt är det inte med sleepover då?

Under morgonen har vi ätit frukost och kollat på Nyhetsmorgon. Nu har Linda precis åkt hemåt och jag ska ta tag i livet och framför allt ta vara på denna ledig söndag. Hur? Ingen aning. Det blir nog lite träning i alla fall. Behöver fixa mina naglar också och säkert städa lite, det kan man alltid göra.
Ha en fin söndag!

Sheetmask, popcorn, tjejsnack, regn och sleepover. Perfekt.

Smoothie, ägg, yoghurt med granola och kaffe. Perfekt.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer