Skin care routine

Innehåller affiliate-länkar

Har verkligen gillat resultatet jag fått av Ren Clean Skincare. Främst deras anti-redness serum, glow aha tonic och overnight dark spot night cream. Just Glow Aha Tonic kommer jag nog aldrig sluta köpa, den är underbar.

Men jag gillar också Filorgas produkter väldigt mycket. Har använt foam cleanser, meso mask och oxygen glow cream det senaste och de är grymma. Så jag brukar faktiskt varva mellan dessa två varumärken och tycker att det funkar så så så bra för mig. Just det, jag älskar även Aco:s olja, den är så lätt i formulan att man kan använda den varje dag utan att bli det minsta fet i huden, guld i dessa kyliga tider.

Men viktigast är nästan det som kommer inifrån om du frågar mig. Mycket vatten, lite alkohol, lite socker och extra vitaminer som zink och biotin. Det är saker som gör bra för min hy. Sen är det alltid hormonellt, något man inte kan styra över. Men med rätt produkter och bra mat kan man göra det otroligt mycket bättre. Tror man får testa sig fram och se vad ens egna hy mår bra av. Och låt det gå ett antal veckor, så din hy hinner vänja sig innan du bestämmer om det funkar eller inte.

Men bra mat och mycket vatten är definitivt bra för alla, glöm inte det!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer