Skiing part 2 - AFTERSKI

Ännu en helt fantastisk dag här uppe. Kan verkligen inte tänka mig hur dessa dagar hade kunnat bli bättre. Jo kanske att en massa sol hade gjort de något bättre. Vi åkte något åk i backen i Tandådalen innan just solen faktiskt började titta fram lite. Vi tajmade solen perfekt, då vi precis åkte lite lössnö-åkning, eftersom det snöat en del i natt så var det klockren snö utanför pisterna. Vi hittade ett ställe med massa snö, där det inte blåste någonting och där vi båda kände "här sätter vi oss en stund". Så där satt vi en bra stund, medan solen sken igenom de tunna molnen. Lyssnade på musik, andades och bara njöööööööt av livet. BÄSTA STUNDEN.
Sen åkte vi vidare i backarna, det är inte så mycket folk och backarna är riktigt bra. Dessutom är det bara några minusgrader, så vädret är egentligen väldigt bra.
Lunchen blev faktiskt en soppa idag igen, tycker det smakar bäst i fjällen och man vill ofta ha något riktigt varmt. Den var fruktansvärt god, på Mezzo i Tandådalen, tips! Efter lunchen blev det mer skidor och sen avslutade vi med Afterski där det var fullt med folk. Drinkar och shots, dans och sång. Vi avrundade runt 17.30, åkte hemåt och har nu ätit tacos och kollat på Talang. Vilket dag, herregud. Kan tiden bara stanna....

Vi hittade lite go offpist där det var massa nysnö och helt perfekt om du frågar mig. Nästan så det var lite för djup snö på vissa ställen. Ni kan ju fråga Elin vad hon tyckte.... ;)

Visst tar mobilen helt fantastiska bilder?

Hon är såååååååå underbar!!

Här satte vi oss i typ en timme och bara andades, lyssnade på musik, tog några bilder, snackade och skrattade bort minut efter minut.

Lunch på Mezzo, kan vara den godaste gulaschen jag ätit!! Har dock inte ätit så många :P

Afterski - Drinkar och shots, följt av lite go sång och dans. Vilket avslut på skiddagen. Men oj vad varmt det var...

Trollhåret efter att dansat i alldeles för många grader haha...

FREDAGS-TACOS!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Shit vad härliga bilder 😍😍
nouw.com/nikolinapettersson
juliawahlberg
juliawahlberg,