Sista veckorna av 2020

Otroligt att det är drygt en vecka kvar till julafton. Längtar faktiskt väldigt mycket till en heldag med familjen. Blir väldigt annorlunda i år då vi bara kommer vara familjen och inte bland in släkten. Men så får det bli nu, bara att gillar läget och jag älskar att vara med min familj, så det ska bli supermysigt. Det blir nog en heldag med frukost, promenad, Kalle, julmat och julklappar. Ska mysa järnet!!!

Efter julen, i mellandagarna och över nyår åker vi upp till vår stuga i Sälen för lite extra ledighet. Kan inte ens beskriva hur mycket jag längtar efter de lugn jag får där uppe. Jag kommer föralltid vilja åka upp dit. Snön, raggsockar, skidåkning, varm choklad, underställ hela dagen lång. Inga måsten, ingen stress, ingenting. Åhhhhh!!!

Sedan är det 2021 och vi tar nya tag igen. Hur klyschigt det än må vara, så tror jag det är skönt att kunna se det som en nystart. Få ny energi, starta nya projekt, sätta upp nya mål, små som stora och bara få starta om lite efter att ha laddat batterier över jul och nyår. Jag har små förhoppningar inför 2021, jag tror det kommer lätta och bli mer åt det vanliga framåt hösten, alternativ sensommaren. Men det känns så långt bort. Jag kommer verkligen bara fokusera på det jag kan styra över. Mitt mående, mina relationer, mitt jobb och min hälsa. Äta bra, sova bra, ta vara på alla relationer, leverera på jobbet, träna de jag tycker är roligt osv.

Kommer ni ha några nyårslöften eller är det lite uttjatat?

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer