Sista semesterhelgen i bilder

Började dagen med en promenad, frukost och sen ut med båten en sväng tillsammans med mamma och pappa. Soligt och fint, men vinden var lite kylig, så det var ingen heldag på havet direkt. Men ändå härligt att gå komma ut på havet och åka båt. Älskar att åka båt, haha. Kvällen var lugn här hemma i soffan med ett antal avsnitt av The Following, så bra serie. Tips!!

Lördagen startades på bästa sätt. Ett sjukt svettigt pass på gymmet, följt av en smarrig frukost. Perfekt.

Sen blev det några ärenden och en sväng på kungsmässan. Alltid roligt att kolla runt i butiker och inspireras.

Älskar mitt skärp så mycket. Har blivit lite förälskad i färgen gul. Dessutom har jag nya favorittofsar, sk. scrunchies. Denna leopardmönstrade är från Lindex.

​Lördagkväll spenderas med några vänner hemma hos Irma. Vi spelade spel, snackade skit och åt popcorn och frukt i mängder, mysigt värre.

Söndagen har varit en riktigt typisk söndag. Startade med Ikea en sväng, fick hjälp av mamma och pappa i uterummet, så nu är gardiner och ljusslingan på plats (vad skulle jag göra utan er<33). Sen blev det en kaffe med Johanna, följt av bodyattack. Kvällen gick åt till att putsa fönster, städa, tvätta, fixa matlåda, duscha, måla naglar, byta lakan osv. Söndagssysslor helt enkelt.

Avslutade veckan, helgen och semestern med kvällsmat framför några serieavsnitt med massa tända ljus och bara massa mys, me myself and I ;) En bra helg och en underbar semester. Nu känner jag mig faktiskt redo för jobb. Vi har en lång höst framför oss..... godnatt!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Vart har du köpt din TV-bänk? Är på jakt efter en liknande och tyckte din såg så fin ut 😊
JosephineF
JosephineF,
Ser härligt ut 😊
nouw.com/josephinef
gcamillas
gcamillas,
Den orangea stickade tröjan var super fin! Vart hittar man den? 😃
nouw.com/gcamillas
juliawahlberg
juliawahlberg,
Elin
,
Undrar också var man hittar den orangea stickade tröjan!! Så snygg
juliawahlberg
juliawahlberg,
Tack!! Lindex 😊
nouw.com/juliawahlberg