Sista semesterdagarna

Sista semesterdagarna, vips så var 3 veckor ledighet över. Vad snabbt det gått, men vad bra jag haft det. Så tacksam för precis varenda dag. Hade såklart velat göra så mycket mer saker. Men hade aldrig hunnit det, då jag varit på språng nästan 24/7. Ni vet känslan av att man behöver semester efter semestern, den infinner sig hos mig.

Vi badade, solade och åt gott den sista dagen i Spanien. Värmen var kvar, humöret på topp och vinet smakade minst lika bra även in i det sista. I lördags packade vi ihop och tog flyget hem. Det gick smidigt även hem, även om vi mellanlandade i London, som vi trodde skulle vara ett problem i och med Corona och icke-EU land. Men vid 20:30 var jag hemma i lägenhet. Den tomhet är så brutal. Efter en dunderhelg, dundervecka och dundersemester känner man sig så liten och ensam helt plötsligt. Tömd på så mycket, men samtidigt fylld av precis allt man kan önska sig; lycka, kärlek och nya otroliga minnen.

Söndagen handlade bara om att landa, packa upp, tvätta, städa lite och sen kom mamma och pappa in en sväng och hjälpte mig skruva upp lite saker. Tur man har dem till hjälp. Hur ska jag någonsin klara mig utan dem, det kan jag inte. Frågor dem om så mycket, de vet alltid bäst, nästan alltid ;) Visst är ni likadana?

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer