September, ily

Inledde helgen med ett efterlängtat frisörbesök. Drar alltid ut på det alldeles för länge och borde definitivt ha fräschat till alla fall topparna för länge sen. La in en nougat/beige nyansering, så tonade ner det blekta sommarhåret något. Men behåller ändå den ljusbruna färgen som jag trivs bäst i.

Fotade lite samarbeten och städade i ordning hemma för att få ro i själen efter en god lunch.

Det blev drygt ett timme på gymmet med fokus på överkropp framåt eftermiddagen. Hade go energi och körde slut på varenda del av armar, rygg och mage. Därför smakade halloumitacos extra gott på kvällen tillsammans med två vänner. Vi kollade på en film och bara hade en klockren myskväll. Myskvällar som får en helt annat betydelse framåt hösten.

Söndagen bjöd på sovmorgon!! Vaknade strax efter 10 och åt en långsam frukost i soffan framför nyhetsmorgon. Älskar september med den friska luften och när hösten gör sig påmind varje år. Det är så härligt! Tog mig ut på drygt en timmes promenad runt i stan och Slottskogen.

Avslutade promenaden med ett gött helkroppspass på gymmet. Svettigt och bra!! Får alltid frågor om denna jacka och den är från Didriksons, förra årets säsong och verkar vara slutsåld precis överallt :(

Eftermiddagen och kvällen bestod sedan av slapp, laga middag och matlåda, kolla på serier och sen blev de även en liten kaka när chokladsuget tog över framåt 20:00. Recept kommer på @workoutbyjw på Instagram. Den blev otroligt. Middagen förresten, den är från HelloFresh och finns på samma konto redan upplagd. Väldigt god även det!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer