Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

senaste dagarna

I torsdags efter jobbet mötte jag upp en gäng vänner på Glenns sportbar, där körde vi ett quiz tillsammans. Ändå trevlig aktivitet! Även om quiz aldrig kommer vara min grej, kan varken musik, historia eller personer. Och det är ta mig fasen alltid majoriteten av frågor om just detta ;)

Ser ni mina stora kuddar, de är helt otroliga, älskar hotellkänslan dem ger. Som en fluffig och fin sänggavel, givetvis köpta på Tell Me More, HÄR. Även örngotten i linne och färgen warm grey!

Fredagen bjöd på dunderväder, så jag passade på att ta en löprunda på lunchen. En otrolig sådan, krispig och kylig luft, men en härlig värmande sol, fredagsfeeling och smärtfri häl. BRA! Efter jobbet blev det AW på Lounges med Lukas och Emilia.

Lördagmorgon, ni vet vad det innebär numera. Ett Barry's pass, upper body focus. Satan va gött det är och vad mycket man tar ut sig. Löpbandet med maxfart eller mycket lutning, otroligt go feeling!! Fick lite illamåendes känsla igår en kort stund, då vet man att man tagit i. Släppte lika fort!

Efter träningen gick jag hem och duschade, innan jag gick till Beauty Style och fixade mina naglar. Tog sedan en sväng på stan där jag hittade en otrolig vintage kavaj i en beige/brun färg. Klockren i både färg, storlek och modell. Herrkavaj såklart!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar