Semesterplaner

Jag har semester v.29-31 och kommer verkligen försöka ta vara på varenda dag, utan att känna stress eller press. Är det någon dag jag bara vill bara hemma, kommer jag såklart vara det. Men känslan nu är att jag vill göra massa saker. Kommer inleda med 3 heldagar i Skärhamn med mina tre bästa vänner. Föreställ er den känslan. Hoppas på härligt väder också, just nu ser det lovande ut. Vi ska bara bada, sola, åka båt, dricka vin och äta god mat. Och träna ;) Den detaljen försvinner inte för att det är semester, inte för mig i alla fall. Ibland kan det bli lite mindre för det inte hinns med, men i år har jag andra planer. I september väntar ett marathon som jag planerar vara i form till.

Efter Skärhamn är jag hemma en sväng och har några dagar i Göteborg och Kungsbacka. Då blir det bara strosande på stan, båtdagar med familjen, middagar och uteserveringar. Veckan därefter så åker hela familjen till Gotland i 4-5 dagar och ska bara njuta deluxe, aldrig varit där så ska bli så himla mysigt. Äta hotellfrukost, ta en morgonrunda, kvällsdopp, dricka vin och ALLT som hör sommaren till.

Direkt efter Gotland så landar jag hemma en dag innan jag, Johanna och Irma åker till Spanien i en vecka, Valencia!! Otroligt härligt avslut på semestern. Kan inte tänka mig något bättre än takterassen, Sangria, färsk bröd till frukost, tapas, fina stränder, sol och värme osv, VAMOS!
Beroende på situationen då, men just nu ser det ut att kunna bli av. Min tanke var inte alls att åka utomlands i sommar, men med tanke på restriktioner som upphävs och att jag påverkas av att alla andra åker så mycket, så känns det faktiskt ok.


to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer