Santa Monica Pier + Third Street Promenade

Del två av dagen kommer här, vi cyklade alltså från Venice Beach till Santa Monica Pier. Här parkerade vi cyklarna och hängde i några timmar. Foto, shopping, frozen yoghurt och bara en massa strosade i underbart väder, blir det bättre än så? Knappast. Avslutade med en mexikansk middag vid hotellet. Vilken dag, LA du levererar.

Santa Monica

Ett stopp vid Santa Monica Pier blev det allt. Fint, mycket folk och en stor strand. Själva pieren i sig var väl inget speciellt, men ändå roligt att se.

Ingången till Santa Monica Pier

Beachen är enoooooorm och tar aldrig slut, haha. Men det är så fint!

Vi var inte direkt ensamma vid stranden och pieren idag ;) Det är antagligen alltid mycket folk här. Men en solig lördag är nog ändå värst. Men det var ändå inte för mycket. Det är charmigt, det är såhär den här staden är.

Third Street Promenade

Innan vi cyklade tillbaka till Venice för att lämna tillbaka cyklarna och hämta bilen så avslutade vi med att strosa runt på Third Street Promenade som är en lång shoppinggata med många bra butiker. Den ligger 5 minuter från Santa Monica Pier. Jag fick shoppat en snygg jeansjacka som jag invigde ikväll på middagen (se längre ner). Vi pausade i mitten med en supersmarrig frozen yoghurt. Extra god i värmen såklart!

Third street Promenade med massa butiker!

Fina bror <3

Frozen yoghurt på yogurtbar var riktigt riktigt gott, choklad, vanlij och salty caramel var en perfekt kombo om du frågar mig. Toppat med jordgubbar och cookie dough, muuuuums.

Ortega 120

Vi avslutade dagen på en mexikansk restaurang precis bredvid hotellet som heter Ortega 120. Det verkar vara otroligt populärt, igår var det smockfullt och idag var det också väldigt mycket folk, så vi blev så nyfikna och ville testa. Och det var jättegott! Vi tog alla varsin "tacos-rätt" och jag tog en med räkor som var väldigt god. Vi var nöjda allihopa, skulle ge det hela 7 av 10.

Älskar jeansjackan som jag shoppade idag!!

Kolla vad smarrigt!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer