San Francisco City

Den 11 april och dag nummer tre här i San Francisco. Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min mamma 50-årsdag!!! Grattis på födelsedagen världens bästa mamma, du är helt fantastisk. Jag och Lukas överraskade med en lite ballong och en present i form av en färsk fruktsallad imorse innan vi gick iväg allesammans för att äta frukost, vår riktiga present finns på hemmaplan. Vi åkte sedan bussen in till city för lite shopping, strosande och China Town.
Det blev en fika på ett mysigt fransk café, läs mer nedanför. Jag shoppade en superfin oversized vit skjorta och en snygg kavaj och kostymbyxor, väldigt nöjd!! Efter en dag på stan åkte vi tillbaka till hotellet för att ta det lite lugnt. Snart ska vi iväg för att äta på en restaurang som heter Coqueta som vi har bokat bord på. Återkommer om detta i ett senare inlägg. Ni kan läsa mer om dagen nedanför :) Grattis igen fina mamma!

Eight AM

Vi startade dagen med att fylla på med lite energi på Eight AM för andra gången denna resan, deras frukost är verkligen magisk. Jag tog en stor fruktskål och delade på en avokadomacka-tallrik med mamma, alltså blev det 1,5 avokadomacka var. Lite väl att äta tre stycken själv som man får vid beställningen tycker jag :P Men supersmarriga och frukterna är såååå goda och fräscha här. De har massa annat gott också som vi inte kommer hinna testa tyvärr, pannkakor, waffles, crossaint och grejer ;) Efter frukosten åkte vi lite mer turist-buss för att ta oss in till city!

Shopping

Vi hoppade av bussen vid Union Square som är mitt i smeten så att säga. Här gick vi in på några köpcentrum, lite NK-liknande, Macy's var ett av dessa, som finns på många andra ställen. Sen var det en del andra butiker också, med desto högre priser. Men vi kikade in i en del andra butiker också. Jag fick med mig en superfin skjorta från Macy's och en kostym från Banana Republic, perfekta! Ingen super shopping, men helt ok överlag. Vi kanske inte hittade de bästa butikerna eller gatorna. Men jag är väldigt nöjd med mina köp!!

Café De La Presse

Vi tog en paus, vilade ben och huvud med en kopp kaffe och crossaint inne på ett Franskt café som heter Café De La Presse som ligger på hörnet precis vid "porten" till China Town. Jag gillar sånna här franska fik. De fanns lite lunchalternativ, kaffe av olika sorter, desserter m.m. Det var fint och mysigt!

China Town

Efter lite fika så gick vi bara över gatan till China Town, vi gick igenom och runt omkring i deras värld en bra stund. Den är enorm här i SF, tror det är den största i världen. Det tog liksom aldrig slut. De har sin egna lilla del av staden här och det är verkligen Kina överallt! Vi gick aldrig in någonstans utan kollade faktiskt bara runt. Det var en massa småbutiker, restauranger och matbutiker med färska frukter, skaldjur, deli osv. En upplevelse!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer