San Diego State University

Hej på er!
Denna lördag har jag spenderat med Linn, Klara och Johan. Jag åkte med dem till deras skola och fick se en del av det området för första gången. San Diego State University är enormt. Blev så avundsjuk på gymmet, poolen, alla idrottsplaner, ALLT. Såååå nice!
Vi var på gymmet och körde och avslutade med ett yoga-pass på 50 minuter. Vet verkligen inte vad jag tycker om yoga. Hat-kärlek på något sätt, det gör så ont, är typ jobbigt på ett litet oskönt sätt, men efteråt känns det så bra i kroppen och jag behöver nog lite stretch och annan typ av styrka.

Efter träningen gick vi till poolområdet och la oss ett tag. Fyfasen vad härligt det var. Första gången jag faktiskt la mig och solade, det blåste ingenting, så det var helt perfekt varmt och kunde till och med bada, såååå underbart.

Eftermiddagen och kvällen så har jag och Klara bara tagit det lugnt. Tog en strandpromenad till matbutiken och lagade tacos till middag. Riktigt lördagsmys. Ganska så trött efter träning, sol och bad. Solnedgången var fin idag <3

Linn och Klara <3 Nöjda och glada efter 2 timmars träning på SDSU (San Diego State University) gym

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Låter hur härligt som helst!
nouw.com/cassandraharaldsson
rebeckarenneus
rebeckarenneus,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Inspiration