SAN DIEGO LIFE

Tisdagkväll här nu och i skrivande stund står jag och väntar på bussen hem. Klockan är över 19 och jag har jobbat hela dagen, tränat och handlat mat. Men min dag slutar inte riktigt än. Jag ska hem och laga matlådor (lax och grönsaker), betala räkning, ev boka en resa och duscha. Sen krypa ner i sängen, längtar!!

Hade en helt fantastisk helg som ni säkert sett, även om det inte blev såååå sent eller sååå mycket dricka, så tar det ändå på krafterna.
Eller mina ögon och huvudet har känns så trötta igår och idag. Igår kom jag hem och la mig i sängen inprincip direkt, åt choklad och kollade på serie. Behövde det ;)
Idag fick jag ändå till ett gött pass på gymmet. Körde 20 min på bandet, 15 min ben, 15 min överkropp och 10 min mage. Knappt någon vila emellan. Effektivt och bra!

Imorgon är det redan onsdag igen och veckorna springer vidare. Har inga storslagna planer i veckan. Men ska få till en sushikväll på fredag och något kul i helgen, får se vad det blir.
Livet är fortfarande lika bra och jag mår fortfarande löjligt bra här. Om det är något som jag ska klaga på så är det min huvudvärk. Har haft ont i snart en vecka nu. Men är så stel i nacken och tror det är pga sitter still på jobbet och att massage vi fick på jobbet förra veckan typ utlöste något, haha. Ja, jag leker hobby-sjukgymnast ibland ;)


to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Sista bilden var så fin, lite retro
nouw.com/johannagrahn