Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

Rosé - och balkongpremiär

Igår efter jobbet åkte jag hemåt och förberedde med plockmat och drinkar för att mina fyra kollegor, men framför allt nyfunna vänner skulle komma hit. Jag ville verkligen bjuda hit dem och bara umgås över lite mat och dryck utanför kontorets väggar. Vi har varit i stan flera gånger, AW:s och jag var ju i Sälen med Elin. Med dessa härliga människor har jag verkligen insett hur otroligt viktigt det är att ha grymma kollegor som man trivs väldigt bra med. Jag längtar efter att träffa dem och de gör jobbet så mycket bättre, utan dem hade det inte varit samma sak. De är bäst!!
Jag bjöd på drinkar och mat och sedan satt vi bara och pratade och skrattade fram till efter midnatt. Med lite rosé på det och sommarkänslorna va på topp, wow!! Har saknat att kunna hänga på balkongen. Att sitta där och se solen gå ner och inte frysa överhuvud taget, fantastiskt. Tusen tack fina ni för en mysig kväll <3

Chansade med en helt ny drink som var lite risky med tanke på att det var Aloe Vera dryck i, vilket kanske inte alla gillar. Det är ju en väldigt speciell smak. Hade i mixat Aloe Vera dryck, massa vattenmelon, lime och vodka. Jag tyckte den blev superfräsch och lättdrucken, speciell smak med Aloe Vera dock som sagt.

Jag fixade ihop lite plockmat - Ceviche som är så fantastiskt gott med räkor, avokado och mango (recept HÄR), vattenmelon med fetaost och blåbär, chark, kex och ost, jordgubbar, crostini med olika topping. Sommarmat, visst?

Här har ni dem, 4 fantastiska människor som jag är så glad över att fått lära känna <3

Rosé - och balkongpreimär !!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Inspiration