Roliga planer

ONSDAG

Jobbar fram till klockan 17, har några produkter att sälja efter jobbet. Sedan blir det träning i Kungsbacka, förmodligen löpning eller ev. gymmet. Har fortfarande haft lite svårt att komma in i rutinerna, samt som ni vet inte känt mig bra i kroppen. Känner mig något bättre just nu, så hoppas på att det vänder.

TORSDAG

Jobb 8:30-17:00 och sedan AW tillsammans med jobbet. Vilket ska bli trevligt! Stannar inte allt för länge då jag ändå har en bit hem, samt inte riktigt är i form för allt för långa dagar atm.

FREDAG

Behöver få till en morgonträning här, vilket är veckans mål. Otroligt tidig uppgång. Men det ska jag klara av. Efter jobbet blir det någon middag ute och sedan hockeymatch med familjen. Lukas spelar!

LÖRDAG

Morgonträning runt kl 9:00, frisören vid 11:30, padel vid 15:00 och sedan festligheter med kompisar runt 18:00. Fullspäckad dag :)

SÖNDAG

Sovmorgon tack!! Sedan ska jag bara mysa med Linda och Irma på eftermiddagen. Får se vad vi gör. Jag hoppas på lugna planer med någon promenad, något ätbart och bara mys.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer