Roadtrip - California Highway 1

Wow. Kaliforniens västkust är heeeeeelt fantastisk, vilka häftiga landskap!!
Men vi börjar från början, jag startade dagen med en tidig morgonrunda på en mil längs med vattnet, underbart. Sedan åt vi en sista frukost i San Francisco, det fick bli på Hollywood café för andra gången. Vi orkade inte chansa på något nytt sista dagen och riskera att bli besvikna ;)
Sedan packade vi ihop våra grejer och åkte och hämtade hyrbilen. Sen började den långa roadtripen, som blev lite längre än väntat....
Vi körde alltså den klassisk Highway 1 längs med Kaliforniens kust. Det var såååååå häftigt! Höga klippor, gröna bergstoppar blandat med krokiga vägar och grönskande ängar. Vilken vacker natur, helt galet. Lite overkligt ibland måste jag säga.
Vi stannade till vid Santa Cruz gör en lunch och vid Pebble Beach (världskänd golfbana tydligen) och en massa andra småställen med fin utsikt.
Vi körde en bra bit ner längs kusten och såg sedan skyltar med att vägen var avstängd en bra bit längre fram, men vi körde ändå vidare och chansade på att det skulle finnas ett alternativ. Det fanns det inte. Så vi fick alltså vända... lite segt, men vi får skylla oss själva och vi visste ju risken. Men samtidigt, så fick vi ju se allt det vackra en gång till och från andra hållet och dessutom solnedgången!!
Vi hade bokat rum på ett Motel i Morro Bay som vi anlände till 22.30, så nu ska vi sova här och fortsätta längs med kusten imorgon, om det inte är avstängt nånstans ;) Så imorgon efter frukost bär det av mot Los Angeles. Vi stannar nog till i Santa Barbara och Malibu längs vägen, men vi får se.
Får nypa mig i armen när jag ser dessa bilder och sååååå tacksam över att få uppleva allt detta.
Wooooow alltså.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer