regnfest

Idag var det dagsfest på som gällde. Inte supertaggad pga måendet men också vädret, det väntades regn och 13-14 grader, mys..... Men vi ville ändå dit en sväng för att socialisera sig, dansa och bara hitta på något haha ;)
Så det blev bubbel och snacks på balkongen här hemma (nyktert för min del) och sedan åkt vi in till stan och Port Du Soleil.

Inte lika smockfullt som senast, men blev ändå en del folk tillslut. Älskar att beställa vatten med citron i baren, det är trevligt att ha något i handen, även om man kör nyktert. Så idag blev det citronvatten!! Hade på mig en kjol från Gina Tricot, en vit t-shirt med en knut och en vit jeansjacka från Lindex.

Hade på mig Caia Face Palette Classy. Den är verkligen riktigt bra, älskar dess rouge och highlighter!!

Eftersom jag var nykter så tog vi bilen in och stannade och köpte med oss sushi och godis påvägen hem. Satte på oss myskläder, ner i soffan och åt framför Sveriges VM-match, missade alla målen tyvärr haha. Men kul att vi fick se dem ta VM-brons!! Så jävla grymma och jag glädjs verkligen så mycket med alla mina gamla lagkamrater, oj vad jag saknar dem och alla läger vi varit på!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

moacato
moacato,
Super snygg väska, vart är den ifrån? 😊
nouw.com/moacato
juliawahlberg
juliawahlberg,
Från märket Nunoo 😊 tack!!
nouw.com/juliawahlberg