Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

Recovery weekend // julmarknad och jacuzzi

Tog tåget hem till Kungsbacka direkt efter jobbet i fredags för att spendera helgen där. Eller iaf stora delar av helgen. Min skor på bilden får jag frågor om ofta, de är från Pavement och små i storleken.

Mamma hämtade upp mig och vi åkte till Tjolöholms slott och deras julmarknad, även Lukas och Emilie hängde på. Åk dit om ni är lite sugna på julfeeling!!! Så mysigt verkligen. Jag tror de kör november ut, på helgerna.

Vaknade upp på lördagen till nybakat bröd, presskaffe och salami vi köpte på julmarknaden. Hur mysigt!! Jag och mamma tog sen en sväng till Lilla Spinneriet i Lindome, också ett tips att besöka för er som inte varit där eller inte på ett tag. Flera nya butiker

Vi avslutade med chark, rödvin, jacuzzi och sedan taco framför kastanjemannen. Herregud vad bra serie!!! Den måste ni se på Netflix, vi brände av 4 av 6 avsnitt.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar