recovery sunday

Bild från gårdagens lopp, man är ju inte vacker när man springer asså haha..... // Idag körde jag återhämtning. Min kropp känns så stark och inte alls sliten. Så kunde jogga runt i ett behagligt tempo i 7 km, utan trötthet eller smärta. WOW, just wow. Jag är imponerad och sjukt taggad på att skapa en jävla maskin till kropp, haha.

Handlade lite mat påvägen hem som jag ska tillaga snart, matlådor.... Det blir lax och grönsaker i veckan, älskar.
Efter träningen blev det en god smoothiebowl och poddar på balkongen. Kändes skönt och välförtjänt att bara sitta där och inte göra något vettigt ett bra tag. Freestyla med smoothiebowlen, naturell kvarg, fryst banan, frysta hallon och kokosmjölk.

Sedan tog jag massa olaplex i håret och på med en guldig ansiktsmask. Ska snart hoppa in i duschen för att sedan åka hem till mamma och pappa för tacosmys resten av kvällen, åh va härlig söndag!!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Alltså WOW vad impad jag blir av dig, heja dig!! <3
nouw.com/emmaengstrom
juliawahlberg
juliawahlberg,
Maja
,
Wow!! Så imponerad. Måste bara fråga, men VAR har du din telefon när du springer? Tänker på musiken 🤗 vill så springa med musik, men får aldrig till det?
juliawahlberg
juliawahlberg,
Tack så mycket!!! Har ett midjeband runt höft/midja och telfonen sitter baktill 😊 Så i svanken typ haha 😊 Funkar bra tycker jag! Och så har jag airpods så jag slipper sladden. KRAM
nouw.com/juliawahlberg