Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

recap week 16

Denna vecka var det kortvecka på jobbet, fyra dagar istället för fem är ändå skillnad som gör skillnad. Har känt mig lite mer motiverad och energifylld efter påsken om man jämför med innan, skönt.
Helt ok träningsvecka, med några gympass, någon promenad och ett Barrry's-pass. Fick in en go lunch i solen med en vän under arbetsveckan, så uppskattat att komma ut från kontoret lite och få solen i ansiktet.

I fredags efter jobbet fixade jag fransar och bryn och stack direkt efteråt till några vänner som satt på en uteservering för ett glas rosé i kvällssolen :')

Lördagen startade med Barry's, följt av en lunch med mamma och pappa på stan, vi hann även med några ärenden. På kvällen kom Linda och Irma hem till mig för middag och utgång. Vi dansade i timmar på Lounges och jag somnade nog runt 04:30, så idag söndag har jag varit helt slut. Länge sen jag var så trött faktiskt. Det värsta är ju att det sitter i hela första delen av veckan oftast. Jaja, vi hade så kul, så det var det värt!! Ny arbetsvecka imorgon och hoppas på ännu mer energi än tidigare veckor i vår, pollen är också här och påverkar mitt mående en del, men inte överdrivet. En bra träningsvecka är avgörande just nu känner jag.

En lunch på Cappuccino vid Kungssport, en otrolig uteservering.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar