Punch Bowl Social

Idag var det Fun Friday! Något företaget har en gång i månaden. Tyvärr var detta min första och sista eftersom det var jul i december och de var på retreat och team-building i februari och i mars har jag slutat.
Men det är såååå bra träning med engelskan att få prata utanför jobbet. För på jobbet pratar vi ju inte suuuupermycket och det är ju ofta ganska mycket samma eller väldigt simplet.

Men helt ärligt så är man ju inte helt med i matchen eller känner sig som en i gänget. Även om man förstår i stort sätt allt och de är supertrevliga, så är det ibland svårt att integrera på samma sätt som hemma, på samma sätt som jag vill. Att vara lika stor del av samtalet, det går typ inte. Vilket är såååå frustrerande! Hemma vill jag gärna prata och dra i vissa samtal. Här är det svårt. De har också interna grejer, amerikanska, som är svåra att lägga in kommentarer om. De gör det inte medvetenhet, utan det är helt vanligt snack liksom. Men jag gillar att de inte anpassar det efter mig. Jag bara önska ibland att man pratade exakt lika bra och kunde uttrycka sig helt fritt. Plus var en del av allt.

Det är helt ok att känna så, jag är både en utlänning och en intern. Men ibland, för min egna skull, hade jag sååååå velat stryka det och känna mig precis som hemma. Men det tar definitivt länge tid än 3 månader.

Däremot är jag så glad över all engelska jag får höra, prata och öva på. Jag älskar det! Och hade så gärna stannat längre för att bara utveckla det ännu mer.

Vi spelade pingis, bowling och drack drinkar. Trevlig After Work!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu så kul det låter!! kram
nouw.com/matildaberlin