Port Du Soleil

Vilken underbar lördag jag hade igår!!
Först på dagen så hängde jag vid havet en stund för lite sol och bad. Det är löjligt skönt i vattnet nu. Sedan blev det lite träning på gymmet, det var inte många där en varm lördag kl 15-16 haha. Jag körde på en effektiv halvtimme på crosstrainern, intervaller faktiskt. Det var svettigt och gött. Sen blev det lite bråttom och stressigt hemma.
För runt 18 åkte jag och Linda in till Erika i Göteborg, där Irma redan var. Vi snacksade på popcorn, nötter och spelade spel varvat med dans i några timmar. När klockan närmade sig midnatt drog vi oss till Avenyn och vidare till Port Du Soleil.
Här dansade vi sedan på i några timmar, tog shots, träffade massa härliga människor, fick känna oss viktiga på VIP:en och bara hade väldigt roligt från start till slut. Jag uppskattar verkligen när det är lite större och när man kan röra sig på flera olika områden och speciellt när det är helt fullt med folk. Det var en del kända ansikten, vilket jag alltid uppskattar under utekvällar. Visst är det kul med nytt också. Men det är alltid roligt att träffa folk man känner. Så det blev en klockren blandning av dans och snack. Musiken, vi måste prata om musiken. Den var såååååååå bra, vet inte om jag någonsin tyckt att det varit så bra musik på klubben, någonsin. Så klockren musik, bra stämning och bästa sällskapet. Ja kvällen var väldigt lyckad och rolig. TACK för det!
Var hemma i Kungsbacka runt kl 04 och gick hem medan solen gick upp och fåglarna kvittrade, så härligt!! Ville nästan inte gå och lägga mig, haha. Somnade strax innan klockan 5. Sommaren äger.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer