Pinchos har öppnat här

Det blev en mil i det fantastiska vädret. I T-shirt :)) Fantastiskt! Känslan efteråt var den bästa på länge.
Men under tiden var det riktigt tungt idag och jag kunde inte hålla något tempo för fem öre. Riktigt tråkigt!! Menmen, så är det ibland. Mina ben kändes som två stockar och detta är en av anledningarna till varför jag inte gillar styrketräning, det är så segt att kombinera med löpning. För mig blir benen alltid såå extremt sega och tunga efter styrka. Därför drabbas löpning typ mer negativt än positivt. Men jo absolut, det blir väl bättre i längden, men nja vet inte om det är värt det ändå. Lite styrka såklart, mer kontinuerligt och inte så tungt får det bli.
Duschade och gjorde mig i ordning för middag på Pinchos med mamma, pappa och morfar. Alltid lika gott och så glad att det öppnat här i Kungsbacka! Cyklade hem i solen och fick sånna sjuka sommar vibes, ville egentligen bara stanna kvar ute hela kvällen, men gick in och krypet ner i soffan istället framför massa vloggar och med jordgubbar och kaffe. Funkar rätt bra det också ;) Ska snart sova och ladda för en jobbdag, lördagar är alltid full rulle och mycket att göra. Både roligt och jobbigt, mest roligt ;) Trevlig helg alla fina människor!!

Fick till och med en liten bränna från T-shirten :')

Jag delade på lite vitlöksstekta champinjoner med mamma. Sen tog jag sötpotatis pommes, räkor, chili högrev och baconinlindande dadlar. MUMS.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer