Perfekta Posters

Men hallå, kan vi ta en minut och kolla in mina nya posters!! Wow vilken skillnad det blev, jag är så nöjd med dessa. Alla tre kommer från Papertown. Som förövrigt har sååå många fina posters och jag kan verkligen rekommendera deras hemsida, Instagram och posters till er. Därför är jag extra glad över att jag får tävla ut en valfri poster från deras hemsida. Tre enkla regler och vinnaren presenteras och kontaktas om exakt en vecka.


1. Följ deras fina konto på Instagram (papertown_store) HÄR
2. Kommentera detta inlägg med namn och e-post (bara jag som ser din e-post)
3. Och svara på frågan " Vad är din favorittyp av poster? "
(Ex. svartvita, fashion, fotomotiv, texter, natur, djur, grafiska, guld/silver, vintage, tecknade, kartor&städer, botaniska, minimalistiska osv)

LYCKA TILL

AVSLUTAD - VINNAREN ÄR EMMA, SOM ÄR KONTAKTAD

I samarbete med Papertown

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

lovisaelin
lovisaelin,
Vad roligt med tävling! Jag gillar posters med fina färger som liksom ”piffar upp” rummet lite. ganska precis det jag behöver när jag ska måla över min fondvägg snart 😄 Kul med tävling!
nouw.com/lovisaelin
Malin
Malin,

Hej! Fina posters 😃 Jag gillar nog mest svartvita posters om man har mycket färg i hemmet såklart. Jag skulle vilja ha en svartvit poster i mitt sovrum just nu eller någon bild på en strand då det är de först jag ser när jag vaknar så jag kan drömma mig bort.
Tycker denna är jättefin https://papertown.se/collections/topplistan/products/van-poster?variant=6057404727335

IP: 82.99.3.229

Inspiration