Perfekta Posters

Men hallå, kan vi ta en minut och kolla in mina nya posters!! Wow vilken skillnad det blev, jag är så nöjd med dessa. Alla tre kommer från Papertown. Som förövrigt har sååå många fina posters och jag kan verkligen rekommendera deras hemsida, Instagram och posters till er. Därför är jag extra glad över att jag får tävla ut en valfri poster från deras hemsida. Tre enkla regler och vinnaren presenteras och kontaktas om exakt en vecka.


1. Följ deras fina konto på Instagram (papertown_store) HÄR
2. Kommentera detta inlägg med namn och e-post (bara jag som ser din e-post)
3. Och svara på frågan " Vad är din favorittyp av poster? "
(Ex. svartvita, fashion, fotomotiv, texter, natur, djur, grafiska, guld/silver, vintage, tecknade, kartor&städer, botaniska, minimalistiska osv)

LYCKA TILL

AVSLUTAD - VINNAREN ÄR EMMA, SOM ÄR KONTAKTAD

I samarbete med Papertown

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Amanda
,
åh va fina! både varförsig och tillsammans. Jag gillar svartvita posters, gärna fotografier som är svartvita!
Julia
,
jag gillar textposters, som
Julia
,
jag gillar textposters, som är enkla och inspererande! och sen blanda in något snyggt motiv, färg eller svart/vit. beror lite på i vilket rum och vilken känsla man vill få!
Emma Frivold
,
Hej Julia! har precis flyttat och skulle gärna sno lite av din stil😉 så mina tomma väggar hade gärna fått lite fina inspererande svartvita posters 💕
Frida
,

Jag gillar svartvita posters, speciellt den med neontext ovan, sååå cool!🙌🏻

Julia Poltan
,

Jag gillar, svart vita posters gärna med text 😃 . hade iofrs kunnat piffa upp min nya lägenhet med lite färg!

Eva
,

Härligt med tävling! Så fina posters... Gillar mycket färg och levande posters. Hade gärna sett att en ny poster flyttade in i vårt sovrum med lite färg 😉

Sofia Hahmo Millesson
,
Åh jag älskar posters. Bäst gillar jag botaniska och tänkvärda texter! Håller på att ändra om lite här hemma så hade ju varit perfekt med lite nya posters! 😃 Håller tummarna
lovisaelin
lovisaelin,
Vad roligt med tävling! Jag gillar posters med fina färger som liksom ”piffar upp” rummet lite. ganska precis det jag behöver när jag ska måla över min fondvägg snart 😄 Kul med tävling!
nouw.com/lovisaelin
Malin
,

Hej! Fina posters 😃 Jag gillar nog mest svartvita posters om man har mycket färg i hemmet såklart. Jag skulle vilja ha en svartvit poster i mitt sovrum just nu eller någon bild på en strand då det är de först jag ser när jag vaknar så jag kan drömma mig bort.
Tycker denna är jättefin https://papertown.se/collections/topplistan/products/van-poster?variant=6057404727335