Påskveckan

Skulle egentligen befunnit mig i Sälen nu med hela familjen och har väl längtat efter det i ca 5 månader. Men inte nog med att Mexicoresan blev inställd, inte heller blir alltså Sälenresan av. Skulle dit även nästa vecka med några klasskompisar för några riktigt festliga dagar. Men icke det. Så otroligt deppigt eftersom jag sett fram emot detta i evigheter.

Denna veckan ser istället ut som följande, plugg med gruppen mellan tisdag-torsdag. Vi jobbar alltså med vårt grupparbete tre dagar denna vecka, det är rätt intensivt nu och hellre klara i tid än att sitta in i det sista. Har verkligen den bästa gruppen och vi har så kul. Vill inte ens ta examen längre ;)

Resterande dagar, alltså påskhelgen är väldigt lugn och oplanerad. På fredag ska jag nog försöka träffa någon vän eller två, inget bestämt. Vi får se vad vi gör, om vi kan göra något eller inte. Är mer än sugen på något stort, men det går ju inte i dessa tider. På lördag fyller mamma år, så vi ska fira henne. Det blir en god middag här hemma.
Påskdagen, ingen aning. Ta det lugnt, träna, bara vara. Likaså annandag påsk - träning, plugg och inga mer planer.
Hoppas på härligt väder så man kan vara utomhus mycket!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Jaaa, hoppas på riktigt pangväder under påsken, vi behöver verkligen det allihopa!
nouw.com/johannagrahn
.
,
Är ett här på riktigt? Folk dör, vården går på knäna, företag går i konkurs och ingen vet hur lång tid detta kommer att pågå. Ändå klagar du över att du nu inte kan åka till Sälen över påsk? Eller var det någon form av sarkasm jag inte förstod?
juliawahlberg
juliawahlberg,
Sjääääälvklart finns det större problem i världen och självklart har folk det mycket sämre än mig. Så kommer det ALLTID att vara och det är orättvist rakt igenom. Men jag måste ändå få tycka att det är synd att mina resor blivit inställda, utan att alltid behöva ta hänsyn till hur mycket värre jag kunnat ha det. Det måste få vara ok att känna så. Jag lider med alla som drabbats som hårdast och det är en självklarhet för mig. Jag orkar inte skriva om hur illa hela världen har det här på min blogg, då jag tycker all annan media sköter det rätt så bra.
nouw.com/juliawahlberg