Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

påskhelgen

SKÄRTORSDAGEN

Jobbade fram till 14:30, vi lagade en god lunch tillsammans på kontoret som lite påskfirande. En supergod rätt faktiskt med smördeg, chèvre och sparris. Receptet hittar ni HÄR.
Möte upp Kajsa på Bar Etzy efteråt för ett glas rosé. Regning och ruggigt ute, men ändå en skön känsla med långhelg.

LÅNGFREDAGEN

Inledde fredagen med ett svettigt träningspass på Barry's, tog ut mig nästan maximalt som vanligt där och älskar skiten mer och mer ;) Resten av dagen var jag faktiskt hemma, skönt med en hel hemmadag och hade ingen stress över att solen sken. Satt lite på balkongen, läste bok, städade och grejade. Finns allting saker att pilla med hemma.

PÅSKAFTON

Blev ett morgonpass på gymmet för att sedan dra till Sannegården för en brunch med några vänner. Vi drack drinkar i solen och åt otrolig mat, älskar brunch-konceptet. Solen gasade på så där perfekt som den gör på våren och alltid runt påsk. Älskar påsken! Kvällen var lugn och bara hemma.

PÅSKDAGEN

Även påskdagen bjöd på strålande sol och värme, helt otroligt vilket väder påsken bjudit på. Jag startade dagen med en löprunda på 6 km, första rundan på flera veckor och hälen känns så mycket bättre. Äntligen!! Packade sedan väskorna och åkte hemåt Kungsbacka för en påskmiddag och övernattning.

ANNANDAGPÅSK

Vaknade upp i Kungsbacka och gick ut på en morgonpromenad i dunderväder. Så lugnt och fridfullt och inte många människor ute. Köpte med färska frallor och fika, åt frukost på altanen och åkte sedan till farmor för att fika en stund. Efter fikan blev det padel i 1,5 timme innan jag åkte hem till Göteborg, mötte upp Johanna för lite sushi och häng på kvällen. Hon sov även över och åkte hemåt Stockholm nu under morgonen.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar