Pancakes for lunch

Lördag den 12 maj har bjudit på massa sol, FANTASTISKT. Har varit utomhus i stort sätt hela dagen, FANTASTISKT. Började dock med ett HIIT-pass på gymmet imorse. Inte alls lika gött som vanligt på grund av förkylning/allergi eller vad det nu ärr.... Ja, jag ska sluta klaga nu ;) Hör ni inget mer så är det fortsatt dåligt helt enkelt... Men är så orolig inför Göteborgsvarvet nästa vecka och mår överlag dåligt när jag inte kan träna ordentligt :/
Jag tog iaf en långpromenad för det orkar jag med, utan musik eller podcast denna gången. Tycker det är rätt skönt att variera faktiskt, i alla fall vid promenader. Löpning är en helt annat sak, där måste jag ha musik!
Runt kl 13 var det dags för lunch hemma hos morfar. Jag och Lukas blev bjudna på pannkakor och jordgubbar, mums! Sen blev det givetvis lite hockeyn -VM också. Vi åkte vidare till golfbanan en stund och avslutade dagen med några slagg, chippar och puttar. Tro det eller ej, men en del sitter faktiskt kvar. Det var säkert närmare 10 år sedan jag slutade spela helt. Kanske något att ta upp lite smått igen? Det är ju rätt härligt när det är så fint väder och när man bara få komma ifrån allt för en stund.
Kvällen är rätt så oplanerad, men ska åka hem till familjen. Det ryktas om grillat, vilket man inte tackar nej till en dag som denna. Men först så ska jag bara snyta mig för 459:e gången idag :))))

Tog en paus under promenaden efter att ha gått upp för massa trappor. Andades, njöt och bara var.

Tunna och frasiga, perfekt.

Dricker verkligen aldrig mjölk. Men till pannkakor och kanelbullar är det givet.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer