Out Of Office

Igår efter jobbet så åkte jag hem en snabbis, bytte om och fräschade upp mig innan jag träffade Linda och Irma. Gjorde några drinkar och snackade bort 1,5 timme utan problem. Redan vid strax innan 18 åkte vi inåt Göteborg för att gå på Out Of Office på Clarion post Hotel tillsammans med Mathilda, Bella och Maja. Det är en typ av AW som är en gång varje månad. Men det är mer party än en vanlig AW. Det är strax innan 22 och det var sååååå skönt att man kom hem tidigt fast man varit ute och klubbat. Helt i min smak, gillar det konceptet!! Vi dansade, drack GT och hade en jättetrevlig stund. Hann till och med popcorn och serie innan jag somnade. Perfekt.

Startade med några drinkar hemma hos Linda och lite skitsnack i vanlig ordning innan vi gick till stationen vid 17.30, haha så tidigt och helt perfekt. Mixade bacardi och Njies lemon, det var faktiskt gott!!

Varsin gin & Tonic fick det bli!

Trivs bäst i en naturlig sminking och är fortfarande såååå nöjd med lashlift som jag gjorde för 5 veckor sen. Vi fick kaffesug och avslutade kvällen med kaffe, haha. Så mysigt!

Hade på mig byxor från Gina Tricot, glittrig t-shirt från Vila (stickad tröja från HM) och klackar från H&M.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer