Nya restriktioner

Hur otroligt är det inte - restriktionerna lättar, jag har tagit första vaccindosen, semestern är runt hörnet och livet känns bra. I helgen var första gången man var ute till efter 22:30 på jag vet inte hur länge?
Att en sån grej kan göra sån skillnad, en frihet man inte längre ska ta för givet. Det är absolut inte det viktigaste i världen, men det är en sak som kan göra många lyckliga, iaf för en stund. Och låt oss då njuta av det, den lyckan.

Jag och några vänner skulle till Vivi rooftop på Lindholmen, men regnet ställde till det så vi tog några glas på Riverton hotell innan vi vände tillbaka mot Zamenhof. Så härlig känsla att vara ute längre och dessutom se många människor. ÄNTLIGEN. Det är påväg åt rätt håll!! Det är inte över, vi håller avstånd, är utomhus, tvättar händer och är hemma om vi är sjuka. MEN vi är påväg mot ljuset.

Klackarna är från HM och de är faktiskt helt ok sköna. Kommer aldrig hitta några som är 10 av 10 i komfort.

Hela gänget. Fortfarande overkligt att jag kliver ner på någon minut och är mitt i stan. JAG ÄLSKAR DET.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,

Visst är det en konstigt känsla över att restriktionerna lättar? Det är bättre men samtidigt lite läskigt! Alltså allt låter underbart! Älskar skorna! Ha en magisk dag! Kram!

nouw.com/missjohansson
linnealarssonss
linnealarssonss,

Jättefina skor!

nouw.com/linnealarssonss
elinm
elinm,

Låter så härligt, och jättesnygg outfit! 😊

nouw.com/elinm