November

Uppdatering!! Jobbvecka som vanligt och en del träning efteråt, vilket betyder att jag sällan är hemma. Har ju haft mindre träning nu i några veckor vilken känns dåligt i både kropp och knopp. Så det är oerhört skönt att känna träningskänslan i kroppen igen. Och framförallt lite ork och vilja att träna och ta ut mig.

Idag efter jobbet blir det några ärenden och sen hockeymatch. Torsdag bjuder på yoga och på fredag blir det padel och tacomys med Linda och Irma.
Helgen ser otroligt lugn ut, vilket såklart är helt rätt i denna tiden. Kommer vara hemma mycket, utomhus om vädret tillåter och något träningspass på gymmet.

Nya Oh My Bowl på café trubaduren skojar man inte bort. Otrolig god! Har börjat använda blue light glasögon på jobbet, de håller alltså ute det blåa ljuset från skärmar. Tycker verkligen det hjälper mot ögonen, mycket mjukare och skönare ljus. Mina är från märket Quay. Köpte de på Zalando.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

KateOgembo
KateOgembo,

Vad kul att du har fullt upp nu och att få komma ut och träna mer igen. Så smart med de där glasögonen sånna skulle man ju verkligen behöva🥰

nouw.com/kateogembo