Not An Ordinary Day Party

Innehåller affiliate-länkar

Igår var det dags för dagsfest på Port Du Soleil, som vi väntat på bra länge nu!!! Jag som tänkt fel datum fram tills för någon vecka sen och trodde det var på nationaldagen fick ställa och kunde som tur var gå ändå, det var ju förköp på biljetter och grejer då trycket tydligen varit oerhört högt. Vilket märktes, det var såååååå mycket folk. Men oj så roligt och trevligt vi hade. Dagen startade med frukost tillsammans med Kajsa och Rebecca. Att dricka mojitos runt 11.30 tiden är så märkligt, men ändå trevligt.

Behövs inget mer än detta. Äggröra, avokado, yoghurt, granola, frukt och bär. PERFEKTION.

Körde på lockarna och ett set som faktiskt inte ens hör ihop, men som passar klockrent ihop.
Kjolen hittar ni HÄR (klick) och jackan HÄR (snart slut dock). Hade dessutom min sport-bh, hur bekvämt?? Matchade med ett par svarta paljett sneakers och en svart paljettväska.

Har har ni dem <33

Det var mycket folk. Väldigt mycket.

Varför ser jag ut som Tarzan?

Look at them!!!!

Men asså vad är det här för klockrent koncept. Fest på dagen, go musik, solsken, massa människor och bara skön stämning och man är klar vid 18 om man känner för det, klockrent. Jämför detta med en utgång i november, snälla, det är som natt och dag (bokstavligt talat lol)

Tack för ni gjorde dagen så bra!! Stack hem efter och var alltså hemma runt 19 igen, supernöjd, lagom trött och inte alls sliten. Likaså idag, man vaknar upp och mår bra och är utvilad. BRA KONCEPT.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar