Nordic Wellness årskort 50%

I samarbete med Let's Deal

Fredag, hur underbart!! Tänkte starta dagen med lite träning, bästa starten. Som ni vet så har jag gymkort på Nordic Wellness sen ett antal år tillbaka, jag betalar 499 kr i månaden. Vilket blir totalt 6000 kr på ett år, vilket är så mycket pengar när man tänker på det. Då kan jag gymma + gå på gruppass på alla klubbar i hela Sverige.
Jag vet att ni är många andra som också gymmar på NW eller kanske till och med vill komma igång nu efter sommaren? Kan varmt rekommendera just Nordic Wellness för deras gym och härliga gruppass.

Därför vill jag genuint tipsa er om att passa på att köpa ett årskort via Let's Deal för halva priset just nu!! Ni sparar hela 3000 kr på detta, fatta hur mycket pengar det är. Eller så kanske ni hellre vill köpa för 3 månader eller för 1 månad för bara 99 kr (!!) I vilket fall så sparar ni en massa pengar. Så istället för att betala totalt 6000 kr för ett helt år, så betalar jag nu bara exakt 2995 kr för det kommande året, hur bra???
Perfekt att köpa till sig själv såklart, men också perfekt present till någon du känner som brukar köpa årskort eller som betalar varje månad som jag gör. Att kunna spara så mycket pengar är ju bara helt klockrent. Ta den chansen.

Läs mer om hela dealen - HÄR

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer