NHL Playoffs + David Beckham bredvid

Efter att ha checkat av Rodeo Drive, Beverly Hills, Hollywood och Griffith Observatory åkte vi till downtown och Staples Center. Det var dags för att kolla på en efterlängtat NHL-match!! Av någon anledning tycker jag att NHL är så jäkla ballt, underhållande och häftigt. Att vi dessutom fick se NHL playoffs är ju bara för bra för att vara sant. Vi såg alltså LA Kings som mötte Vegas Golden Knights, typ derby? Har sett fram emot detta såååååå länge, men vi visste inte om vi skulle kunna tajma in det eller inte förrän ungefär en vecka sen. Att man dessutom suttit några meter från David Beckham är ju bara det helt sjukt.

Yard House

När vi kom till arenan så gick vi runt lite innan vi satte oss på ett ställe som hette Yard House som låg i närheten. Det var rätt mycket folk, men efter ett tag var det smockfullt med LA Kings fans, det verkade som det var där man skulle hänga innan. Så gött att få känna på lite äkta pregame-feeling. Vi beställde in varsin burgare, jag tog en vegetarisk som var helt okej. Sötpotatis är dock alltid ett säkert kort ;)

Vi hamnade alltså på helt rätt ställe, kändes det som i alla fall. Riktigt pregame-feeling som sagt. Och ALLA fans har tröjor, så jäkla härligt!!

Mamma och pappa, er tycker jag om <3

Dig tycker jag också om, fina bror! Vi kör på jeansjacka ;)

Staples Center

Efter middagen gick vi till arenaområdet där det var massa happenings. Musik, småtävlingar och annan underhållning som gjorde att tiden sprang iväg. Vi tog lite bilder, sköt några skott och sen köpte jag en LA Kings t-shirt, hehe. Såklart att man ska ha en T-shirt!! Jag vill ju vara en äkta supporter och få den riktiga känslan. Men framför allt ett minne. Hejar ju på LA Kings numera ;) Lukas köpte en snygg keps.

Ganska så nöjd och förväntansfull här, med en NHL-match framför mig!!

Han är också rätt nöjd, haha!

NHL PLAYOFFS

Efter lite strul med biljetter vilket vi var lite förberedda på så kom vi äntligen in och dessutom med ännu bättre sittplatser än vad vi hade innan allt krånglade, tack för det :’) Att sitta så nära matchen som vi fick göra var verkligen mäktigt och att se spelarna på så nära håll och få ögonkontakt är inget jag klagar över, heheh... Riktigt ballt. Hela upplevelsen, inramningen, stämningen, musiken, atmosfären, alla människor, ja ALLT var bland det häftigaste jag upplevt. Absolut inte sista NHL-matchen jag går på, det kan ni skriva upp. Satan va underhållande. Vi levde oss såklart in i matchen och viftade med de vita handdukarna och sjöng med ”Go Kings Go”. Tyvärr förlust för LA Kings och en helt okej hockeymatch, inte supermånga lägen, men ändå 2-3 i slutresultat.
Till råga på allt så satt David Beckham (fick ögonkontakt med honom en gång!!!) några rader bort, hur jävla ballt och sjukt är inte det? Där sitter han till vänster och framför mig finns massa snygga NHL-stjärnor. Konstigt att man trivdes liksom... Summerar hela dagen och matchen med FANTASTISKT!

Kolla hur nära gången vi hamnade liksom!!!

.....och båset :') Man börjar ju nästan gråta.

Så stor och mäktig arena!!

Här har vi honom, glömde av hockeyn för en kort (läs lång) stund där. Han är verkligen såååååå känd. Overkligt och lite surrealistiskt att se kändisar i verkligheten. Men jag kunde där med checka av min ”se en kändis” här i LA ;)

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer