NEW YEARS KISS

Hej 2018!!!
Wow. Detta är mitt år, jag känner det ;) Gårdagen var helt fantastisk. Linda, Irma, Erika och Johanna kom hem till mig runt 14. Jag hade redan fixat klart all mat, dukat upp och gjort det fint. För att jag älskar att göra sånt och "överraska", hehe. Vi fixade i ordning oss tillsammans, drack champagne och högg sedan in på lite plockmat i form av kex, ost och chark.
Himla gott och trevligt. Sen spelade vi lite spel i vanlig ordning och pratade om allt möjligt. Finns det något bättre? Linda hade även med sig sin polaroidkamera, precis som förra året, så vi tog en massa härliga bilder. Älskar att spara på dessa utskrivna bilder från speciella tillfällen, minnen!!
Strax efter 18 drog vi vidare till en lokal där det väntade 3-rätters tillsammans med 70 andra, följt av party där ca 300 till anlände. Maten var god, trevligare sällskap är svårt att hitta, festen var fantastisk, vi spelade beer pong, dansade i konfettiregn, kollade på fyrverkerier, kramades och pussades, skålade med champagne och mycket mer. Ett helt fantastiskt avslut och ett nyår jag sent kommer glömma.
TACK ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR FÖR DET.

Vi skålade för 2017 i mina nya champagneglas från Iitala.

Finaste gänget, ni är bäst!!

Massa foton blev det!!

Långbord och 3-rätters, trevligt!

Grymma killar som styrt upp detta, TACK TILL ER!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer