När man bara vill stanna hemma

I natt sov jag nästan helt perfekt, alltså så är kanske den värsta jetlaggen är borta. Skönt! Är alldeles för bortskämd när det gäller det här med att kunna sova så bra om nätterna. Lider med er som har sömnproblem!!
Imorse när jag klev upp strax innan 06.30 så regnade det ute och var sådär lagom ljust. Åh vad jag ville ta mig en kopp kaffe och bara krypa ner i soffan med en mysig filt framför nyhetsmorgon. Har längtat efter det hela dagen idag!!
Sitter just nu påväg hem från jobbet. Har rätt dålig energi denna eftermiddag och tvekar därför på om det blir någon form av träning eller inte... Soffan och myskläderna lockar såååå mycket haha! Och efter gårdagens grit-pass och helgens lopp förtjänar nog kroppen lite extra vila. Men jag mår ju så bra efteråt... Svårt beslut.
På tal om beslut, jag står inför några stora beslut just nu, livsbeslut. Vad vill jag göra? Plugga? Jobba? Resa?
Jag tror jag vet, men behöver samla mod och fundera ordentligt. Ogillar det här med beslut, när man är så trygghetssökande som jag är.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

matildaangstrom
matildaangstrom,
Hej! Missa inte min giweaway på bloggen just nu! Vinnaren får ett presentkort på 300:- hos CaseApp där du kan designa ett eget mobilskal eller skin till din dator! 😊 Ha en bra dag! Kram.
nouw.com/matildaangstrom