mycket är fake

Det är så ofta jag har tankar och ibland även åsikter om lite allt möjligt. Men jag är alldeles för privat för att skriva öppet om allt. Därav blir det aldrig några åsikter eller grejer här på bloggen, får liksom inte ut något av det. Däremot vill och tycker jag om att faktiskt ge geninuna tankeställare och påminnelser. Idag vill jag ge er alla en viktig reminder! Något som vi alla behöver höra, även jag <3

Ni får aldrig glömma hur mycket som är fake på sociala medier och inte bara på sociala medier, även i verkligheten.
Fake är ett negativt laddat ord, det behöver inte alltid vara något dåligt. Men vi bör ha i åtanke att allt det vi ser är 100 % äkta. Äkta som i naturligt, oförändrat, inte förfinat osv.
På sociala medier är det ganska, eller till och med väldigt konkret. Filter/effekter, bilden är inte 100 % naturlig. Folk gör sig brunare, bilden blir fake. Folk gör sig smalare (ja, det är vanligare än vad ni tror). Man gör tänder vitare, huden felfri osv. Sånt här vet ni. Men tänker ni verkligen på det när ni börjar jämföra er med allt ni ser. Är ni medvetna om att många av de bilderna ni scrollar förbi, stannar upp och analyserar är "fake". På ett eller annat sätt. Säger inte att alla är det, säger inte att det är fel. Men vill påminna er alla och göra oss alla medvetna om det.

Likaså i verkligheten, glöm inte det. Jag har haft tandställning, jag har gjort lashlift i nästan 2 år och jag har 3D tatuering på mina bryn.
Många gör läppar, botox, spraytan, fransar, naglar, hårförlägning osv. Glöm inte det när du blir avundsjuk på någons bränna, undrar varför hon har så perfekta tänder, jämför ditt hår med någon annans osv. GLÖM INTE DET <3

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Tankar

Gillar