mr.cake invigning Göteborg

Efter en fullspäckad dag på jobbet åkte jag direkt in till stan för att gå på invigningen av Mr.Cake, som äntligen kommer hit till västkusten. Har suktat efter deras frukostmeny och croissanter länge nu! Och som tur var så var det fri "bar", vi fick bara peka på vad vi ville smaka på och så fick vi det serverat. Som en dröm man hade när man var liten, att gå in på ett café och bara få äta allt man pekade på utan att betala något haha. Eller kanske bara var jag och Julia som hade de tankarna som små ;)

Möttes av ett fullproppat mr.cake med alltså fri dricka och fritt antal bakelser och mat, WOW. Och dra mig baklänges vad gott det var. Helt givet att jag skall tillbaka hit snart. De öppnar nu på lördag, den 1 juni. Ni måste dit någon gång.

Så jag och Julia passade ju såklart på att smaka, hehe. Så man vet vad man ska beställa ;) Kan inte riktigt säga vilken som var godast, utan allt på denna bild smakade helt fantastiskt. Men måste jag välja så blir det allt på "min" tallrik med kardemummabulle, croissant med mandel och bärfyllning och chokladbulle. Donut med kräm, brownie med maräng och den röda croissanten med vaniljkräm var också supergoda. Men de var något sötare eller maffigare och då blir det lite för mycket för min smak. Älskar ju bullar utan gegga eller croissant utan någon smak, inga konstigheter liksom, det ska inte vara extra allt om jag får bestämma ;)

Det var ju som sagt mycket folk, speciellt vid 19 när vi kom, och vem ser att vi inte har någonstans att ställa tallrikarna, jo självaste Roy Fares (en av grundarna). Så han drar bort lite blommor och växter och fixar så vi får ett litet bord att stå vid direkt. Servicenivån!!!

Himla trevlig lokal och perfekt läge vid stenpiren dessutom.

De serverar ju även mat, som enligt menyn ser helt klockren ut. Och så har de ju frukost också, vilket gör mig så glad. Gissar på succé, storsuccé !!! Tusen tack för detta otroligt generösa och trevliga event.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar