Morgonmys är det bästa myset

Godmorgon lördag!
Igår eftermiddag så blev det en löprunda i mörkret (vilket jag föredrar), en lång och riktigt skön sådan. Trodde faktiskt helt ärligt att kroppen skulle svika mig. Men min kropp är ta mig fan helt fantastisk. Minns inte senast jag sprang långt och speciellt inte på asfalt, då det endast blivit på bandet nu under vintern. Och på bandet har jag svårt för att springa långt, det är såååå tråkigt att springa inomhus haha. Igår blev det 15 km i ett helt ok tempo och där kroppen kändes lätt och starkt. Whaaaat tänkte jag när jag hade massa krafter kvar efter 13-14 km. Så underbart!! Ett bra tempo igår var ca 11 km/h och därmed 1 timme och 20 minuter i totalt löptid. Ändå bra med tanke på "formen".
När jag kom hem körde jag stretch och några yogaövningar. Har ju både matta och roller här hemma som jag borde använda mer.
Nyduschad och fylld med både energi och endorfiner så satte jag mig helnöjd i soffan och kollade på en otrolig spännande handbolls- EM-semifinal mellan Sverige-Danmark. Sverige vann efter förlängning och imorgon väntar EM-final!!! KUUUUL. Vilken fredagkväll va!

Sov trots detta inte alls bra i natt, har verkligen aldrig problem med sömnen, men inatt var jag liksom inte trött? Så imorse vaknade jag runt 07.30. Låg kvar en stund innan jag gjorde kaffe och satte mig i soffan framför nyhetsmorgon. Bästa tiden och bästa myset är väl ändå på helgmornar när det fortfarande är lite mörk utomhus och man tänder ljus. Njuter! Om en stund ska jag möta upp mamma för en promenad. Hoppas på sol!! Ha en fin lördag, så hörs vi senare.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer