Moodboard monday and weekly plans

En helt ok dag på jobbet. Det är ju måndag, så vad mer ska man förvänta sig. Jag var faktiskt där lite tidigare imorse, eftersom tåget inte var försenat som det brukar vara...
Passade därför på att gå lite tidigare och hann då med ett GRIT Cardio pass här i Kungsbacka. Skönt. Tog mig sedan hemåt, gåendes i kylan. Saknar min cykel ibland... Får försöka hitta en ny på blocket, orkar inte köpa en ny då den bara kommer blir stulen den också. Väl hemma så gjorde jag matlådor till resten av veckan. Kyckling + broccoli och linssoppa. Asså klapp på axeln och beröm till mig själv. Tänkte faktiskt på en sak för någon vecka sedan. Tänk att jag faktiskt gör ALLT själv. Handla mat , lagar mat, tvättar, städar, diskar osv osv. Det tar sån jäkla tid ändå, att aldrig få hjälp. Längtar till man är två och kan hjälpas åt, haha :') Så eloge till oss om gör alla vardagliga saker helt själva, varje dag!! Det är faktiskt mer o göra än vad man tror. Och extra stor eloge till typ alla ensamstående föräldrar, haha herregud.
Resten av veckan är rätt faktiskt ganska tråkig och oplanerad - en del träning, kanske hockey, byta däck och sen vill jag planera in något roligt i helgen. Men nu ska jag kolla vidare på landskampen. Heja Sverige!!!

I brist på bilder. Älskar förövrigt att sätta ihop moodboards.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer