Monterosso - Cinque Terre

Vilken fantastiskt första dag vi haft! Asså wow, Italien är mitt nya favoritland. Lerici är den mysigaste byn och Cinque Terres byar ser så fina ut. Efter en god frukost på hotellets högsta våning blev det en båttur till Monterosso. Det är byn som ligger längst bort så vi åkte förbi de andra byarna längs vägen. Hela rivieran är så fin, högs berg och sen små byar med massa färgglada hus med mysiga gator. Idag var det Monterosso som gällde.

Såhär kan man ju starta dagen, frukost med denna utsikten satt inte fel.

Här går vi runt på Monterossos gator med en ryggsäck full med badkläder och ombyte. Vi suktade länge efter att få hoppa i det klarblåa vattnet!!
Det har varit varmt och klibbigt och då är fasen ett dopp det enda man vill ha.

Det absolut blåaste vattnet jag sett!!!!

Monterosso är så vackert och mysigt !!

Sen fick vi oss tillslut ett härligt dopp, i säkert 26-27 grader!! I luften var det lätt över 30. Min bikini är från Nelly.com

Efter badet blev det lunch, vi hittade ett jättebra ställe precis vid stranden. Såg sådär ut, men sen blev vi väldigt glatt överraskade med en väldigt god lax med grönsaker :) Man ska alltid ha låga förväntningar, på allt egentligen haha. Sen tog vi båten tillbaka igen.

Påvägen hem till Lerici hoppade vi av båten vid Portoverne, köpte en glass, kollade på alla människor, kikade in de enorma båtarna och bara njöt av semester :))

Vi fick byta rum idag för det andra hade så jobbigt ljud från hissen. Gissa om jag blev glad när vi dessutom uppgraderade oss till denna utsikten <3 SÅ VÄRT DET. Därför spenderade vi lite tid här efter middagen. Hur mysigt?

Blir det mer italienskt än såhär? Pasta pesto, pizza och rödvit randig duk ;)

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
men åhh så härligt!! & vilken fantastiskt blogg du har!!😘💙
nouw.com/sarafogelström
amandasääv
amandasääv,
Såå härligt! 😍
nouw.com/amandasääv
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Italien är jätte vakert. Jag brukar göra inlägg om olika regioner i Italien, pratar om kuriositeter, mat och annat från Italien. Om du har tid och vill, du kan gärna titta på min blogg. Ha en härlig semester i Italien.
nouw.com/enitalienareisverige