Mitt i veckan

En bra jobbdag, följt av lite shopping eller rättare sagt spaning efter finkläder till helgens festligheter, dock inget bra fynd.... På lördag vankas det nämligen 80-årsfest för morfar. Fattar ni eller, 80 år, tänk om man orkar med att ha en fest när man är 80, hade varit helt fantastiskt ju. Bästa morfar, detta ska vi såklart fira massor!! Men innan dess är det två arbetsdagar att beta av och det ska jag göra med både glädje och energi, amen. Ingen träning idag, en vilodag helt enkelt. Det behöver man också, det är superviktigt! Har kollat på vloggar, Frölundas match och bloggat under kvällen. Nu sovdags, natti <3

VECKANS PLANER
Torsdag // Morgonträning - följt av jobb mellan 8-17 (kanske en kort lunchträning också), sen åker jag troligen in till stan en sväng för att leta vidare efter något fint. Är sugen på en snygg kostym som sitter lite loose. Mango, Monki, Weekday eller kanske Åhlens kan ha något fint.
Fredag // Jobb mellan 7-15 (orkar jag upp så tidigt är frågan?). Tränar nog efter jobbet, kanske en löprrunda. Fredagsmyser såklart hemma under kvällen, se premiär på Let's Dance tror jag.
Lördag // HIIT på morgonen och sen till Frölunda Torg och mingeleventet, kom dit!! Vid 16 är vi klara där och då blir det raka vägen hem för att fixa iordning mig inför kvällens fest. Hur kvällen blir är oklar, kanske blir superlugnt, kanske blir party på riktigt. Vi får se! Snygga kläder ska jag ha på mig i vilket fall.
Söndag // Hur mår jag här, hur trött är jag? Vi får se. Men siktar på att få till en frukost med Irma och Erika. Antingen hemma hos mig eller på Kaffebaren. Resten av dagen blir lugn och säkert hemma i lägenheten.

Dagens kläder // Dagens lunch // Dagens kvällssnacks (längtar efter sommaren så mycket när jag äter jordgubbar)

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer