MINA HUDVÅRDSFAVORITER - NU PÅ REAN

(Inlägget innehåller adlinks)
Jag bara måste tipsa om mina absolut hudvårdsfavoriter som ni under dagen kan hitta på black weekend-rean.

HUDVÅRD

1. Perfekt att ha med i väskan och fräscha upp huden lite då och då. Jag älskar att få fukt under dagen och tycker det är viktigt att huden känns återfuktad, utan att bli oljig såklart! Denna är klockren.
2. Superbra serum som jag tar under natten, anti-age dessutom! Vilket jag använder för att motverka. Kan verka tidigt, men börjar man vid 40 är det oftast redan för "sent". Härlig konsistens och dryg!
3. Min älskade ansiktskräm. Har tjatat om denna så mycket. Men den är det bästa jag vet! Luktar gott, återfuktar klockrent, håller finnarna borta och även denna är anti-aging. ÄLSKAR. Tar på kvällen innan läggdags. Ibland på morgonen också.
4. Tar några droppar av denna i biotherms kräm innan läggdags. Vaknar upp med en en mycket fräschare färg i ansiktet. Den ger sådär lagom med färg och lyster. Räddare under vinterhalvåret!
5. En mask som ska sitta på i nån minut och som stramar åt, ger ny energi och lyster till ett trött ansikte. Känns och ser skillnad direkt efteråt. Precis vad man vill åt med en sån här "mask". Tar oftast på kvällen efter dusch, följt av serum och kräm.

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

SaraHHSofie
SaraHHSofie,
Klare favoritter her også!!
nouw.com/sarahhsofie