Min helg vecka 34

Åh vilken bra helg jag haft! Jag har hunnit med mycket. Det har varit stort fokus på träning, vilket jag alltid mår bra av.
Hann även med en halvdag i Göteborg, vilket jag älskar. Midnattsloppet, träffat mamma och pappa, kaffe med bästis, lite shopping, god mat osv osv. Allt som jag behöver här i livet helt enkelt.

LÖRDAG

Lördagmorgon innebar en timme bodycombat, skön start. Sen blev det ett antal timmar i Göteborg tillsammans med Elin.
Vi tog en fika och strosade runt en stund. Underbara Göteborg.

Handlade så fina blommor och blad på Bunches. Finaste påsarna får man dessutom! Man blir ju bara så glad!!

Väl hemma igen så fyllde jag på med havregrynsgröt, ägg och lite senare banan. Drack även berocca som jag brukar göra när det är dags att prestera. Vid 21.30 gick starten och drygt 45 minuter senare var man i mål. Med en medalj runt halsen, ett leende på läpparna och dyngsura kläder. Men vilken lördagskväll, underbart!! Mamma och pappas stöd dessutom, kul!

SÖNDAG

Söndagsfrukosten, yoghurt med granola, blåbär och kaffe efter en sovmorgon. Sen blev det en lugn morgon här hemma med lite tvätt och annat fix.

Efter en lugn förmiddag blev det en stund på Kungsmässan. Standard för min del att testa lite kläder. Dessa drömmiga byxor finns på Zara. Vill ha!! Men jag köpte inte byxorna, det känns faktiskt lite fel att köpa dessa nu till hösten. Bra Julia, smart.

Söndag eftermiddag spenderades med den här godingen. Vi tog en kaffe och pratade om livet. Kvalitétstid!!

Kvällen bestod av träning i knappt 2 timmar på gymmet, handla mat och matlagning. Sen blev det några timmar i soffan, kvällsmat och mys. Laddad för en ny jobbvecka!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer