Min helg i bilder // Super Bowl

FREDAG

Inledde helgen med en löparrunda på fredagkvällen efter en lång jobbvecka. Det var en superlugn runda, men ändå så skönt att få röra på sig. Handlade mat påvägen hem och hade sedan en mysig hemmakväll.
Kolla hur fin himlen och solnedgången var, magi.

LÖRDAG

Lördag förmiddag inleddes med en springtur runt Mission Bay, ca 8 km i strålande sol och kanske 20 grader, om inte mer. Det var sååååå varmt!! Fick lite värmechock faktiskt, definitivt varmaste dagen sedan jag flyttade hit.
Jag och Klara tog en sväng till stranden och käkade en svingod acai bowl till lunch. Läste också lite i min bok.

Lördagkväll innebar fest. Vi blev medbjudna till en förfest innan vi tog Uber in till downtown. Vi gick ut på ett ställe som heter Omnia, det var stort, mycket folk och helt ok musik. Hade en väldigt bra kväll och var hemma runt 01-01:30.
Älskar att jag får träffa så mycket nya människor, även om man inte pratar med alla varje gång, hänger med dem igen eller ens ser dem igen. Så är det ändå så lärorikt, kul och unikt att få träffa nya varje vecka.

Jag hade på mig en skinnkjol, linne och en skinnskjorta. Hade fått sådär lite lagom färg från strandhänget som gör löjligt mycket skillnad, man känner så mycket fräschare direkt. Ni vet hur det är.

SÖNDAG

Söndag innebar Super Bowl!!! Världens grej här i USA, det är finalen i den Amerikanska fotbollsligan för er som inte har koll på det. Över 100 miljoner tittare och ja helt hysteriskt. Vi bjöd över lite vänner till vår lägenhet. Vi var nog 12-13 stycken. Alla hade med sig något snacks, så fick ett bord med massa plock. Så blev det beer pong, quiz och lite dagsfest helt enkelt.

Resterande del av dagen när matchen väl skulle börja som var kl 15:30 för oss så hängde vi allihopa i en bar, åt mat och drack drinkar. Vi kollade lite mer än halva matchen där, även half time show (som var sååååå mycket power).
Sedan gick vi vidare till Mavericks och kollade slutet av matchen där, ännu goare stämning och slutet av matchen var riktigt bra och spännande. Denna helg och dag blev såååå bra och jag är tacksam till tusen för ALLT och ALLA.
Det finns så många härliga och fina människor!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Ville så gärna se Super bowl bara för känslan men det går ju inte när det är på natten här i Sverige 😕 JLo var GRYM oavsett, alltså woooow 🤩🤩🤩
nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Inspiration