Min helg i bilder // padel, goda recept och sommarkläder

Hej, hoppas ni haft en bra helg!
Min helg har varit ganska lugn faktiskt, vilket har varit skönt. Hade möjligheter till att göra något lördagkväll, men jag kände bara "nä, nu måste jag vila lite och ta ikapp". Dels det som varit, men också ladda för kommande helger i då jag har väldigt mycket planerat.

Helgen bjöd på en promenad på fredagkväll efter jobbet, följt av ett kort gympass. Sedan blev det tacos och mys i soffan framför tv:n. På lördagen så spelade jag padel i 2 timmar med några kompisar, åt en god chokladbowl till lunch, somnade i soffan en stund, satte mig i solen på balkongen och bara fixade lite små saker här hemma.

Söndag var en riktigt fixardag, eller i alla fall fixa med kläder. Fram med sommarkläder, bort med vinterkläder. Steama massa plagg, tvätta, vika och organisera. Jag mår ju så bra av det, men tog längre tid än vad jag trodde. Vilket det alltid gör? Varför lär man sig inte :)
Vips så var klockan 16 och jag hade knappt gjort något annat. Men det var bra, det behövdes.
Det blev sedan ett gympass följt av middag och baka bananbröd. Tände ljus, regnet öste ner utanför, nyduschad och Robinson. Perfekt avslut på helgen. Fick nästan lite höstfeelings sjukt nog haha.

1 frusen banan, 0,5 avokado, 2 msk kakao, 1 dl fryst mango och kokosmjölk efter önskas konsistens. Enkelt, krämigt och gott.

Linneskjortor från Gina Tricot, favoriter!!

Älskar träningsupplägget - AMRAP (as many rounds as possible). Sätt upp typ 5-6 olika övningar och sätt upp en tid, förslagsvis 15-20 min. Kör sedan så många varav du orkar. Du får både flås och styrka. Går verkligen att göra hur jobbig som helst och väldigt lätt också för den delen.

Har skrivit om receptet på instagram - HÄR

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer