min helg i bilder

SATURDAY

Tog en löprunda på 10 km mitt på dagen, så perfekt väder. Hade nedvarvning på balkongen efteråt ;) Åt lite jordgubbar med mjölk till mellis. Sommarfeeling deluxe.

På kvällen blev det skaldjursplatå hos mamma och pappa tillsammans med Lukas och Emilia. Så otroligt gott och trevligt! Drack rosé, åt massor av räkor och smakade på krabba för första gången (tror jag). Sedan frukt, glass och grädde till efterrätt.
Om det är något jag saknat när jag var i USA så är det absolut middagar med familjen. Oslagbart.

SUNDAY

Startade söndagen med min nya favoritrutin, yoga i 60 minuter. Tog en promenad dit och hem. Är återigen chockad över hur skönt det känns i kroppen efteråt.

Resterande del av söndagen har jag spenderat hemma, i matbutiken och mycket i köket. Körde fogskum på min stora spegel i extrarummet, vilket faktiskt gjorde väldigt stor skillnad. Spegeln var rätt tråkig och basic innan och rummet i säg säger inte så mycket. Så spegeln gör typ rummet nu, älskar det.
Har bakat bananbröd (som alltid) eftersom bananerna alltid hinner blir övermogna. Resten av eftermiddag så har jag förberett för middag då jag bjudit hit Luka och Emilia. Vilken skön söndag! Nu ska vi äta middag och mysa.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Helg

Gillar

Kommentarer

elin,
wow vilken cool spegell!
erlokalvard.se/
juliawahlberg
juliawahlberg,
TACK 😃 Så nöjd!! Det är superenkelt att göra
nouw.com/juliawahlberg