Min helg i bilder

Fredag

Jobbade hela fredagen fram till kl 18. Cyklade hem och tog mig sedan ut på en solig tur i ett bra tempo. Benen och kroppen känns just nu väldigt starka och lätta. Sjukt att det går så mycket upp och ner. Kan känna mig tung och svullen ena veckan och lätt och inte alls lika svullen nästa vecka. Antar att det beror på att man är tjej :))))

Efter löprundan kom Johanna hit, som är hemma över helgen. Vi satte oss med fruktfat på min balkong och bara snackade om allt och inget, ni vet hur det är ;) Hoppas inte grannarna hörde oss...

Lördag

Fick bästa möjliga start på lördagen med en timme på gymmet. 5 km på bandet i lugnt tempo och sedan ett HIIT-pass (gruppträning) som idag var fokus på kondition, så gott. Supersvettig så skyndade jag mig hem, duschade, åt frukost och snabbt iväg till jobbet för ett 4-timmars pass. Som gick fort!

Efter jobbet mötte mamma och pappa upp mig. Vi gick och åt en sen lunch på Kaffebaren. Jag tog deras avokadosallad och en americano to go. För att sedan gå vi till parken och kollade in alla fina studenter på deras bal. Bland annat min "lilla" kusin, kolla så stilig!! Resten av kvällen var jag bara hemma och tog det lugnt.

Söndag

En sovmorgon som jag tog vara på, vaknade strax innan 10. Åt frukost i soffan och satte sedan igång med plugg i ca 2 timmar. Runt lunchtid så mötte jag upp Johanna för en härlig promenad i solen. Söndagspromenader hatar man inte.

Vi satte oss med varsin islatte en stund innan vi köpte med glass och gick hem till mig. Johanna var bakis och jag hängde på det bakishänget i soffan idag. Behöver sånna dagar också och extra härligt när man inte är trött och mår dåligt :P
Resten av kvällen blir till plugg, matlådor och komma i fas inför veckan.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar