Min helg i bilder

FREDAG

Det blev en skön springtur på 15 km på kvällen, mör och go i kroppen kröp jag ner i soffan framför handbollen som blev en riktigt spännande match. EM-final nästa!!

LÖRDAG

Sov rätt dåligt och kunde därför kliva upp i tid. Åt frukost och drack kaffe i soffan framför nyhetsmorgon medan solen gick upp. Strålande sol under förmiddagen och därför passade jag och mamma på att ta en långpromenad.

Fotade lite inför ett samarbete. Ni har väl sett tävlingen där ni kan vinna en poster?

Målade insidan av mitt "barbord" som var rätt fult med skruvar och grejer. Tycker det blev jättebra med samma färg som väggen har!! Fått en grej för hårband, så snyggt och skönt att få bort håret :P

Lördagkväll i soffan med massa popcorn och serier. PERFEKT.

SÖNDAG

Frukosten blev havregrynsgröt med kardemumma och blåbär. Plus massa kaffe såklart. Nyhetsmorgon på tv:n givetvis.

Byggde färdigt spegelboxen!! Kolla vad fint det blev :D Visar er ett inlägg imorgon om hur jag gjorde. Byggde en till mamma och pappa också.

Sen blev det en löprunda på 13 km, lite tyngre i kroppen men ändå helt ok. Men väldigt mycket vind, vilket verkligen påverkade. Väl hemma igen så tog jag en lång och varm dusch och åt lite lunch. Sen bloggning och kolla vloggar osv.

Avslutar veckan och helgen med en fantastiskt god middag hemma hos mamma och pappa, följt av EM-final. Nu börjar andra halvlek, hoppas på guld!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Helg

Gillar

Kommentarer

cassandralun
cassandralun,

Härlig helg du har haft! Och wow så snygg spegelboxen blev!

nouw.com/cassandralun
juliawahlberg
juliawahlberg,
tack så mycket 😃
nouw.com/juliawahlberg