Min födelsedag - Tavolo Restaurang

Igår fyllde jag 25 år och det känns inte riktigt som det har hänt. Dagen gick så fort. Jag tycker 25 är en stor ålder att fylla, vet inte vad det är riktigt. Men det finns absolut ingenting som klassar dig som ungdom/barn längre. Vuxenlivet, hej!

Vaknade upp själv på morgonen som jag vill påstå är en vana nu, inget konstigt alls. Men jag ska väl erkänna att jag kan längta till när någon grattar en på morgonen med en kopp kaffe i sängen ;) Fick sms och samtal och hade sån go känsla i kroppen från start. Köpte med en crossiant till frukost och fika till eftermiddagen. Bjöd kollegorna på kanelbullekrans, som var så god.

Efter jobbdagen mötte jag upp några vänner för bubbel på Champagneria. Så himla trevligt!! Elin, Irma, Linda och Kajsa var där. Så glad över att de kunde och ville ses och fira mig på själva födelsedagen.
Efter några glas skulle jag bege mig mot Grönsaktorget och visste inte då på vilket ställe familjen hade bokat bord. Jag misstänkte en restaurang, men vill inte tro för mycket. Möttes av paket och skönsång och kunde verkligen inte sluta le!! Jäklar vad lycklig jag kände mig just där och då. Kommer inte glömma den känslan. Wow.
Mamma slutar aldrig att förvåna, så givetsvis hade bokat bord på stället jag hoppades på, Tavolo. Den nya restaurangen i Göteborg med sån otrolig hype. Blev så orimligt glad över det!! Maten var supergod och miljön/inredningen/stämningen var ännu bättre, fullpoängare. Vi köpte in lite olika rätter och delade på. Det är italienskt mat. Blev också överraskad med att musiken höjdes, efterätt kom in och isflackor som sprakade. Fantastiskt <3

TACK TILL ALLA SOM GRATUELERAT MIG, KAN INTE FÖRSTÅ HUR FINA MÄNNISKOR JAG HAR I MIN NÄRHET.

Jag fick så fina blommor, ett par träningsskor och en IPL-lasermaskin. SÅ NÖJD!

Pizza, pasta och lite annat smått och gott!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

hannahallencreutz
hannahallencreutz,

Omg vad taggad jag blev på att besöka denna restaurang nu! Hoppas hoppas inom en snar framtid. Grattis i efterskott! <3

nouw.com/hannahallencreutz
Johannagrahn
Johannagrahn,

Stort grattis i efterskott! 😃

nouw.com/johannagrahn