Min 25-årsfest!!

Vet inte vart jag ska börja. Vilken jävla kväll, är lite mållös. Har förberett ganska mycket med allt från val av lokal, inbjudningar, dekorationer, förbeställningar, betalningar, lekar osv osv. Det tar sin lilla tid och sista dagarna var ganska hektiska. Men det är ju så kul också och jag har ju längtat efter att få ha en kväll med alla vänner samlade så länge. Tyvärr kunde ju inte alla komma, men vi var 32 personer, vilket är helt otroligt. Sååååå roligt, ville aldrig att kvällen skulle ta slut.....

Vi var på TaKeT i Göteborg, hade ett rum för oss själva samt soffor på takbaren, så vi hade vårt egna space på Göteborgs kanske fetaste rooftop. Otroligt trevligt.
Alla fick fördrink, lite mingel, en lek jag förberett, vi åt hamburgare och sedan ett quiz om mig som Linda och Irma fixat ihop. Efter detta var det beer-pong, dans och sång. Blev först grattad med sång av alla kompisarna och sedan av hela stället med sång och musik på terassen. Vilket ni som följer mig på Instagram såg. Sån underbar känsla, kunde inte sluta le, alla runt omkring mig log och då blir jag så lycklig haha <3 Nä den kvällen hade kunnat hålla på i evigheter, så bra kändes det. Det gick ju såklart alldeles för fort och jag önska jag hade haft så mycket mer tid med alla som var där. Det går ibland så lång tid tills man ses igen och speciellt tillsammans flera stycken. Men jag gjorde mitt bästa med att se till att alla hade roligt, prata med så många jag kunde och dessutom njuta av det själv.

Jag och Johanna hade bokat ett rum på hotellet, så vi gick bara ner till rummet när det var slut och behövde inte fundera på hur vi skulle ta oss hem. Bästa känslan. Hotellrum och hotellfrukost med en bästa vän efter en lyckad 25-årsfest med 30 vänner, ja ni fattar ju. TACKSAM TILL TUSEN <3

Tack till alla som var där, ni är helt fantastiska!!

Blir ju lite över ambitiös när det gäller sånt här. Så hade fixat bilder på allihopa med namn och beställt hem. Plus massa andra bilder från massa olika tillfällen på alla som var där.

Jesper och Julia!!

Min kära broder och jag <3 Kajsa!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

ellenwiklund
ellenwiklund,

Låter som att du hade en kanonkväll! Grattis! 🤎

nouw.com/ellenwiklund
fanip
fanip,

Grattis i efterskott! Såg ut som en grym kväll och så fin du var, älskar outfiten!

nouw.com/fanip